Mina tjänster & roller

Mig anlitar du om du vill ha en smidig paketlösning för ditt projekt – från idé till färdig publicering. Mina tre huvudgrenar som kommunikatör är bild, text och strategi. Antingen gör jag hela paketet för mindre företag med allt från logotyp till webb eller så kan jag gå in som skribent, fotograf, strateg, koordinator eller projektledare i en projektgrupp. 

Mitt nätverk

Jag har även ett stort nätverk som gör att jag kan plocka in precis de kompetenser som behövs – webbdesigner, filmare, illustratör, formgivare, ljudtekniker, musiker och stylist för att nämna några. 

BILD

I grunden är jag frilansfotograf med inriktning mot lifestyle för reklam och magasin. Jag hjälper gärna till med fotografering för allt från mindre uppdrag till hela bildbanker. Jag utbildar och föreläser även inom fotografering och bildkommunikation samt tar fram bildspråk passande för en specifik kund eller projekt.

TEXT

Jag skriver texter utifrån uppdrag och sammanhang. Reportage, webb, sociala medier, marknadsföring, klarspråk, kriskommunikation eller omarbetning av andras texter – du väljer jag skriver.

STRATEGI

Jag är lika mycket strateg som jag är kreatör. Jag kan bidra med värdefulla perspektiv vid skapandet av en kommunikationsplan för såväl offentlig som privat sektor.